22/2/11

Valldoreix 2 - Mollet B 4


Treballat triomf a la pista dels nostres amics de Valldoreix. Com sempre els germans Villoro a la porteria i en atac, es varen encarregar de fer-nos patir una mica, però això no és important, amb el sopar d’ahir a Sant Cugat al "Restaurant Telefèric" , m’agradaria iniciar, si no us sap greu (i si us sap també), un rànquing dels millors llocs per sopar després del partit, encetant en aquestes línies la Primera “Guia MIKILIN” de restaurants lliga veterans grup A.
Crec sincerament i sense desmerèixer els altres, que el primer lloc el donarem al “Restaurant Dorca” de St. Hipòlit de Voltregà, ràpids, bé de preu, bona qualitat, simpàtics i un Flam de mató eespectaaacuuularrrrrrrr. Sempre és un al•licient per pujar a jugar.
Un segon lloc compartit podria ser (amb algun dubte) per “La Pelegrina” a Vilafranca del Penedès (bons cargols, bones amanides, bon cava i bon ambient, les quantitats de les racions i el preu podria ser una mica millor) i l'esmentat "telèferic" molts bons pintxos i que sense cap mena de dubte té el millor interiorisme de tots amb obra artística de pintors de prestigi com Picasso, Clavé, Tapies,...el preu no és barat.
A continuació situaríem un grup format pel “Bar Restaurant de l’Ateneu”a St. Sadurní de Noia (bon menjar i millor cava, com no), “Casa Ferreiro” en les visites al Palau Blaugrana ( pica-pica amb un bon lacón, braves passables, bona cervesa i sempre bon ambient) i “Can Marfà” a Mollet (pica-pica amb bons pinxos de carn adobada i amb un espectacular, quan hi ha, flam de la casa , potser a vegades un pel pujat de preu, però què vols aquelles hores?).
En darrer terme situaríem el “Bar del Pavelló Joan Creus de Ripollet”,bons i barats entrepans per encàrrec abans del partit, tot i l’ambient un pèl “cutre” (amb tot el respecte).
Fora de concurs, un record també pel "Bar de l’U.E.Horta", on havíem fet grans sopars, ja desaparegut en les reformes de les noves instal•lacions, un pensament per Cerdanyola, on últimament hem descobert (tot solets cal dir-ho i en una nit d’atziac record) un restaurant “Ca l’Enric” (a 5 minuts a peu del pavelló) amb interessants fotografies antigues d’hoquei i molt bones tapes. A Girona no hem anat a cap lloc amb una certa continuïtat (recordo vagament un any d’unes hamburgueses a les afores) i Palafrugell que encara està inèdit.
Blanes mereix una menció a part, ja que cada temporada el nostre porter i líder “de facto” de l’equip Pepe Aliva ens delecta amb un menú cinc estrelles “mikilin” que oscil•la entre les excel•lents gambes, els escamarlans o el rostit segons temporada. BONA CUINA!!!

2 comentaris:

GabyGol ha dit...

Solamemente añadir un punto a la excelente explicación que te has currado, una vez más, amigo "Far West", y es que cuando fuimos a Girona el año pasado, nos llevaron a un Bar/Pub donde tenían Estrella Galicia de tirador, la 1906 también de tirador (para un amante de la birra como yo, te imaginarás!!!), una rica ensalada, también unos buenos pinchos, pero sobre todo, por encima de todo, dos amables camareras con un 110 de amabilidad cada una, entre ellas cuatro (quería decir dos, en qué estaría pensando!)hicieron que la noche fuera memorable!!!!! Perdoneu, pero algu ho havia de dir!!!! Una abraçada

Tino ha dit...

Mikilin, he tingut el plaer de sopar en gairebé tots els restaurants que dius, i comparteixo al 100 % el teu ranking i les teves opinions. Només em queda per provar les gambes i els escamarlans del Pepe Aliva.
A veure si tenim sort i puja de categoria el Sant Celoni i l'any que ve podem afegir a la guia Mikilin el "Racó de Can Faves"!!!