4/2/11

Mollet B 3 - F.C. Cuatro Vientos 4



Divendres 04 de febrer, 21 hores. Llegeixo un excel•lent article d’opinió de l’escriptora Mª Mercè Roca sobre el dia mundial del càncer i no puc deixar de pensar en com som d’afortunats.
Com una mena de “Vanitas”, els objectes que tinc davant meu mentre faig la bossa per anar a jugar el partit contra el Blanes cuatro vientos, em recorden que mai més tornarem a viure els moments que ens esperen, podran ser similars, però mai els mateixos. El temps fuig, i això és un estímul per gaudir-los intensament, per assaborir-los. Avui jugaré amb l’alegria del nen que comença a patinar per primer cop, miraré als companys com germans i als rivals com companys, la pista serà un jardí perfumat per la pluja i l’àrbitre un sacerdot,...avui jugaré a l’hoquei i donaré gràcies a qui vulgui escoltar-me per poder-ho fer.
Dissabte 05 de febrer, 10 hores.Satisfacció pel partit jugat. Ho varem intentar però el Cuatro vientos va ser millor, tot i venir quasi en quadre. Un encertat Martín sota els pals ho va treure tot, i López, Munsó, Recio i companyia equilibraven els temps de partit amb una efectivitat que ni el bo del Delmo va poder aturar. Al final resultat just i un record molt fort pel Pep Aliva que ahir no ens va poder acompanyar per motius familiars.

1 comentari:

pepop ha dit...

"La vida de després" sempre tan oprtú donant pistes. Gràcies per la teva sensibilitat.
Pep.