1/6/10

Final Four 2010

El proper divendres dia 4 de juny, comencen al pavelló de la U.E. d’Horta de Barcelona, les finals a quatre de la lliga de Veterans 2010. A menys que hi hagi algun canvi d’última hora els horaris i els partits seran:

Divendres 4 de juny:
21 h. F.C. Barcelona - F.C.Cuatro Vientos de Blanes
22 h. H.C.Mollet - A.A.Noia

Dissabte 5 de juny:
19 h. 3r i 4art lloc
20 h. FINAL

Amb la mirada posada en fer el millor paper possible (arribar a la final ja seria per nosaltres tot un èxit) potser una mica d’hemeroteca (gentilesa de la “PEPE BUSQUIPEDIA”) d’aquests darrers anys en que, com a Sant Josep de Badalona primer i H.C. Mollet després, em pogut participar en aquestes finals:

Temporada.- 2003/4.- Finals a Blanes com a Sant Josep .Quedem Segons perdent la final contra el Noia (5-2) una hora després de jugar una duríssima semi amb l’Osona (3-2) que ens va deixar amb el Pepe Busquets amb la sella oberta i alguna que altra tarja vermella inclosa.



Temporada.- 2004/5.- Com a Sant Josep . No ens varem classificar al perdre el darrer partit de la lliga contra el Blanes (3-6). Es varen disputar a Vilanova quedant campió el Vilanova que va guanyar el Blanes (4-3)
Temporada.- 2005/6.- Com a Sant Josep . Finals a Vilafranca . Quedem Segons perdent la final contra el Vilafranca (3-2), (crec recordar amb una gran segona part d'en Pep Vinyals) després d’eliminar en semis al Noia (7-3)



Temporada.- 2006/7.- Com a Sant Josep . Finals a Castellar . Quedem Tercers després de guanyar al Noia (3-2) . En semis varem perdre contra el Vilanova (6-1) que després va quedar campió contra el Vilafranca.


Temporada.- 2007/8.- Ja com a Mollet B . Finals a Castellar . Quedem Segons (crec de manera injusta pel joc desenvolupat) després d’empatar amb el Noia (2-2) a la final i resoldre-la als penals (1-2). En semis varem guanyar el Vilafranca (5-3). Potser ha estat l'any que varem estar més aprop de quedar primers.


Temporada.- 2008/9.- Com Mollet B .- Finals a Barcino .- Quedem Quarts al perdre les semis amb el Cuatro vientos (3-4) i el 3er i 4rt lloc amb el Vilanova (2-9) quedant campió el Cuatro vientos (podeu llegir la crònica en aquest mateix blog)